Ana içeriğe atla

ERKEK PARFÜMLERİ

BRUCE WİLLİS

Bir Tutam Ölümsüzlük

Smart Guys Live Forever – Aynı Bruce Willis gibi. Doğru , erkeksi ve alışılmamış , Aksiyon filmlerinin kahramanı güçlüsandal ağacı, baharatlı biber , topraklı vetiver ve canlandırıcı greyfurt ile hayat bulmaktadır.
Bruce Willis’in ilk kokusu – bir efsane.
----------------------------------------------------------------

BRUCE WİLLİS PERSONAL EDİTİON


Aromatic notalar bir tutam tütün ile eşsiz bir erkeksi zarafet yayarken , narenciye ve karabiber taze bir görünüm kazandırmaktadır.
Deri akorları , değerli ud içerek ve BRUCE WİLLİS’in özel tarafını yansıtan bu güçlü temel , eşsiz bir kokuya imza atar.
-------------------------------------------------------------

GUİDO MARİA KRETSCHMER




Zarif , kaliteli , zamansız ve otantik. Benzersiz ve saf bir kompozisyon. Bergamot , biber ve deriden oluşan erkeksi , taze aromatik ahenkler , kokuya alımlı ve karşı konulmaz bir çekicilik kazandırıyor.
Asil , çeşnili ve taze esanslar , cilt üzerinde tüm heyecan verici nüanslarını yayıyor.




AFFAİR LUXE

Karşı Konulmaz


Etkileyici – nane , lavanta , amber ve tonkadan oluşan enerji yüklü bir kompozisyon.



JUST SPORT

3 , 2 , 1 BAŞLA !




Zarif , erkeksi ve sportif. Taze narenciye , zencefilin dinamik acısı ve baharatlı kakule , zarif odunsu ve misk notaları ile birleşerek rahat bir yaşam tarzının simgesini oluştururlar.





RACİNG

Adrenalin…


Meydan okumayı ve başarıyı her daim yeniden tanımlanmayı seven erkeklerin heyecanlandırıcı dinamik kokusu !
Tazeleyici portakal , kakule , baştan çıkaran yasemin ve güçlü sedir ağacı ile kokuyu her kullandığınızda doğru bir karar verdiğinize emin olacaksınız.


JUNGLE MAN

Macera için Özgürlük !


Vahşi ve bağımsız bir yaşam. Her gün yeni bir macera. Bu koku lavanta , yeşil nane ve değerli tonka tohumu ile sizi baştan çıkartır.



OCEAN’ SKY

Okyanusun Kahramanları




Dalgalar coşmaktadır. Damarlarda adrenalin. Sahil karşınızda . Bu koku mandalina , kavun , okaliptus ve silhat ile taze deniz notaları sunmaktadır.




TERMINATOR

Hep Anın Ötesinde…


Çarpıcı , gizemli ve asla tartışılmaz. Bu koku erkeksi ifade ile klasik notalardan oluşan taze bergamut , limon ve amber ile etkilemektedir.


METROPOLITAN MAN

Dünya Artık SINIRSIZ !

New York , Londra , Paris , Milano , Tokyo …
Dünyanın her yeri modern erkeğin evidir. Tıpkı parfüm gibi…
Şık ve davetkar. Limonsu bergamot , çikolata , sezuan biberi ve erkeksi – şık vetiverden oluşan mükemmel karışım.

CLASSICS MAN


SİNGAPORE

Baştan çıkarıcı ve esrarengiz. Heyecanlandırıcı ve tezatlık dolu. Oryaltal – baharatlı akorlar sedir ağacı ve vanilya ile birleşmekte.

STOCKHOLM

İskandinavya’nın aranılan şehri : Tasarım , moda ve heyecan verici davetler. Sedir ağacı , amber ve bergamuttan oluşan hafif odunsu koku.

BOSTON

Hayatı yaşayanlara. Çeşitli ve çok kültürlü . Elma ile portakalın taze meyvemsi kokuları sedir ağacı ve amber ile birleşmektedir.

MONACO

Bu metropol şehrinde seçkinlik ve lüks içinde kaybolacaksınız. Baharatlı zencefil , tazeleyici portakal çiçekleri , zengin amber ve seçkin tütün yapraklarından oluşan harika bir karışım.

NİAGARA

Muhteşem şelaleler , güçlü bir doğa. Kokusu da öyle ! Marine notalar , lavanta ve sedir ağacı ile büyüleyici.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LR Health and Beauty' nin uluslararası sertifikaları ve kurumsal üyelikleri

LR, ürünlerinin kalitesini sürekli olarak denetleyen ve tescil eden bir çok saygın uluslararası sertifika ve üyeliğe sahiptir. Bu sertifika ve uluslararası üyelikler; LR' ın kullandığı ham maddelerin, ürünlerinin üretim aşamasından sizlere ulaşmasına kadar geçen süredeki bütün adımların kalitesini ve uluslararası standartlara uygunluğunu tescil eder. Bütün bunlara ek olarak da Türkiye' de Sağlık Bakanlığı izni ile ürünlerinin satışı yapılmaktadır. Şimdi bu önemli sertifikalara hızlıca bir göz atalım: Eğer bir üründe SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH Kalite İşareti bulunuyorsa, sadece ürünün kendisi değil çok daha fazlası kontrol edilmiş demektir. Geniş kapsamlı kontrol sürecinde ilk önce ham maddeler, ürünün bileşenleri ve tedarikçiler kontrol edilir ve daha sonra üretilen ürün son olarak bir kez daha kontrolden geçer.  Ayrıca: İşaret verildikten sonra da, ürünün, kalite işaretinin alınması için önemli rol oynayan kalitesinin aynı düzeyde olup olmadığı kontrol edil

Aloe Vera Box Set nasıl kullanılır?

LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü  Aloe Vera Box Set ‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde  Aloe Vera Acil Durum Spreyi ,  Aloe Vera Konsantre Jel ,  Aloe Vera Propolis Krem  çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor: 1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır. 3-  Nasırlarda, topuk çatlaklarında : Gece yatmadan önce sprey, konsantre ve propolis sırasıyla nasirli yada çatlak bulunan topuk bölgesine uygulanıp sonra çorap giyilerek yatılır. 4-  Uçuklarda : Propolis krem uçuklu bölgeye sıkça sürülür, özellikle uçuk çıkacağını hissettiğinizde uygularsanız çıkmadan söndürebilirsiniz. 5- Hemoroid : Konsantre jel alüminyum folyo ya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve sonra fitil olarak kullanılı

Cilt lekeleri için önerdiğim LR ürünleri

Bunu 3 ayrı başlık altında inceyelelim:  Güneş lekeleri, sivilce lekeleri, doğum lekeleri . Değerlendirme yaparken gözeteceğimiz en önemli şey sivilce ve sivilceye yatkınlık olacak. Çünkü bir problemi gidereyim derken bir başkasına sebep olmak istemiyoruz. Yani  cilt tipini  dikkate alıyoruz. Tüm cilt tipleri için  Aloe Vera Peeling  VE  ZEITGARD 1 ‘i standart önerebiliriz. Her iki ürün de cildin canlanmasına, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Bunlar dışında kullandığı temizliyici varsa ona devam edebilir. GÜNEŞ LEKELERİ Güneş lekeleri bazen çok kolaylıkla geçebilirken, bazen çok inatçı olabiliyor. Güzellik merkezlerinde yapılan kimyasal peeling, prp gibi işlemler bile bu inatçı lekeler karşısında başarısız olabiliyor. Bu yüzden lekelere kesin çözüm diye ürün satmak benim tercihim değil. Bizim ürünlerimiz kimyasal içeriklerle değil,  doğal içeriklerle  lekeler üzerinde etki ediyor. Bu yüzden leke türü ne olursa olsun 1 aylık bir k