Ana içeriğe atla

YÜZ BAKIMI

RACINE SERİSİ

Narin temizleme ve canlılık katan nemlendirme ile cildimle her zaman BARIŞIĞIM…
Cildimizin  psikolojimizi ve ruh halimizi birebir yansıttığı bilinmektedir. Yoğun günlük yaşantı içinde her türlü stres , hormon bozukluğu ve dengesizlik yüzümüze yansımaktadır. Stresin cildimiz üzerindeki ilk belirtileri esnekliğini yitirmiş ve solgun bir görünüm ile ince çizgi ve kırışıklıklar olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı şekilde UV ışınlarına maruz kalma gibi dış etkenler neden olmaktadır.
Aranızda pürüzsüz , canlı ve nemli bir cildin sırrını öğrenmek isteyen bir bayan var mı ?
Günlük yaşamda bizim için en kolay yol yaşadığımız yoğun stresten veya UV ışınlarından kendimizi doğrudan koruyabilmek olurdu…fakat bu ütopik bir beklenti olduğu için LR Health & Beauty sizlere daha gerçekçi bir teklifi var. Sizler için tekrar geliştirilen sistematik bir bakım olan RACINE Special Care Q10 ‘den oluşan ürün paketi her modern kadının çözümü olarak kendini göstermektedir çünkü kadın cildinin yüksek beklentisini karşılamaktadır.

Parlak bir cilt için…
Yorucu bir günün ardından yüz hatlarımız gerilir ve soluk bir yüz ifadesine sahip oluruz. Yüz temizliğine ayıracağımız çok kısa bir süre özellikle rahatlatıcı bir hisse kavuşmamızı sağlayacaktır. Çünkü yüz temizliği sadece yüzde oluşan gerginliği yok etmeye yardımcı olmaz aynı zamanda mikro dolaşımı arttırıp cildin hücre fonksiyonunu aktive ederek cildi desteklenmeye yardımcı olur. Eksiksiz RACINE Special Care Q10 Bakım Serimiz ile verdiğimiz güzellik önerileri kan dolaşımını ve hücre yenilenmesini desteklenmektedir. Bu şekilde hem bakteriler hem de kirler etkili bir şekilde yok olmakta ve cilt yeteri kadar nem ile beslenerek sağlıklı olmaktadır.
Ko-enzim Q10 : İnsan vücudunda üretilen vitamin aktivesi olan lipit yapıdır. İlerleyen yaşla birlikte üretimi azalmaktadır. Kolajen insan vücudunda bulunan protein miktarının dörte birinden oluşan basit bir proteindir. Gergin bir cilde , elastikiyet , doğru nemlenme oranı ve istikrarlı bir şekilde hücre yenilenmesinden sorumludur. Kolajen bir çok kozmetikte Anti-Aging olarak kullanılmaktadır.
Hidrofilik madde olarak birçok kremde veya yarı katı çözünürlük olarak maske veya kapsüllerde bulunmaktadır. Kozmetikte kolajenin kullanımı hormonal , dış etkenlere dayanan patalojik veya diğer faktörlere bağlı olan kolajen kaybını karşılamak için kullanılır.
LR ürünleri arasında herkesin çok bilmediği fakat çok etkili bir üründen bahsetmek istiyoruz sizlere, LR Racine Collagen Serum ve Liposome Serum bu ikili çok etkili olduğu kadar kullanımı da bir o kadar kolay üründür. LR’ın bu ürün için çok etkin ve özellikle cilde kazandırdığı Esneklik ve Kırışıklıkların önüne geçme özelliğidir. Bu iki serumda Recine serisinde bulunmaktadır ve ikisi de inanın çok değerli ve etkili ürünlerdir.

LR RACİNE COLLAGEN ÖZELLİKLERİ

Bu Serumun özellikleri cildinize esnekliği ve elastikliği veren bileşenler sayesinde sizde de bu etkileri sağlamaktadır. Diğer yandan Collagen (Kollejen) eksikliği yaşayan cildiniz kırışıklığa maruz kalır ve burada Collagen Serum devreye giriyor ve bu eksikliği tamamlıyor ve cildinizin istediğini veriyor. Kullandıkça kırışıklıklarınızda azalmalar ve tamamen kaybolmalar başlarsa şaşırmayın.

LR RECİNE LİPOSOME SERUM ÖZELLİKLERİ

Liposome serum özelliklerine gelince bu ürünümüz de cildinizdeki eksik olan nem oranını dengeler ve cildinizde nem sorunu yaşayan hücreleri canlandırarak devamlı olarak cildinizin nem düzenini sağlar. Ayrıca bu serumun cildinize sağlayacağı değer ile cildinizi sıkılaştırır ve nem ile cildinizdeki soluk renk gider.
Not: Normalde kırışıklıklar için cildinize öncesinde gündüz ve gece kremi kullanıyorsanız eğer bu serumlar ile çok güzel uyum sağlayacağını belirtmek isterim. Çok güzel cilt bakım seti oluyor ve bu kombin ile çok daha güzel sonuçlar alırsınız. Kullanımı ise şöyle olmalı; Gündüz kremi öncesi kullanmanız gereken Recine Collagen Serum cildinize salgıladığı esneklik ve elastik özelliği ile saf kollejeni size verir. Gece kreminden önce ise Recine Liposome Serum olmalı yıpranmış ve kuru cildiniz için harika bir cilt nemlendirici görevini üstlenir.

PARLAK BİR CİLT İÇİN KOLAY GÜZELLİK ADIMLARI

1.ADIM
Racine Colagen Serum
Küçük bir miktar alnınızn ortasından başlayarak dairesel hareketlerle içten dışa ve aşağıya doğru tüm yüz ve boyuna dağıtın. İki elinizi de kullanarak ilgili bölgelerin kan dolaşımını harekete geçirin. Bu hareket alın bölgesinde oluşan ince kırışıklığın azaltılmasına ve cildin kolajen serumunu daha iyi emmesine yardımcı olur. Serum cilt tarafından hızlı şekilde emilerek genç yaşta kırışık oluşumunu önlemektedir. Kolajen serumun ardından Racine Q10 gündüz kremini yine aynı hafif hareketlerle sürerek dış etkenlere karşı mükemmel bir koruma sağlayın. Alın ve tüm yüze yapacağınız hafif bir baskı Q10 gündüz (Day) kreminin cilde daha fazla enerji vermesini sağlayabilirsiniz. Çünkü yosunlardan oluşan bakım kompleksi cilde daha iyi nüfus ederek cildin nem oranını %50 arttırmaktadır.
2.ADIM
Racine Liposome Serum
Yoğun serumu boyun bölgesinden başlayarak dairesel hareketlerle yukarı doğru hafif bir şekilde masaj yaparak sürün. Serumu cildinize hafif vuruşlar yaparak yedirin. Bu şekilde lipozomlar cildi koruyan ve hücre etkisini destekleyen nemlendirici elementler olarak görev alırlar. Bu şekilde yüzünüze parlaklık , pürüzsüzlük ve genç bir görünüm hakim olur.
ÖNEMLİ NOT:
Yorucu bir günün ardından yüz temizliğinizi yaptıktan sonra size tavsiye ettiğimiz gece bakım kremini kullanarak rahat bir uykuya kendinizi hazırlayabilirsiniz.
3.ADIM
Zengin İçerikli Gece Kremi Q10
Cildim doğal yenilenmesini aktive ederek kırışıklığın önlenmesine yardımcı olur. İşaret parmağı ile burnun her iki yanına yapacağınız dairesel hareketler ile günlük yorgunluğunuzu azaltabilir ve bu şekilde alın bölgesinde oluşan yatay çizgilerin azalmasına yardımcı olursunuz.
ÖNEMLİ NOT:
Sabah kalktığınızda cildiniz daha fazla nem ile beslenmiş olup daha parlak görünecektir. Gündüz ve gece bakımınıza ek olarak göz kreminin kullanımı göz çevresindeki hassas bölgenin bakımı için son derece önemlidir. Ürünün kullanımı sabah ve akşam tekrarlanmalıdır.
4.ADIM
Racine Q10 Göz Kremi
Göz çevresindeki koyu halkalar , kırışıklıklar ve gerginlik yok olacaktır. Parmaklarınız ile hafif bir şekilde göz kapağına baskı yapın, biraz daha daha baskı ile gözün iç bölgesinden dışa doğru kaş altına gelin.
Son olarak göz altına gelerek şakaklardan göz iç bölgesine kadar dairesel hareketler yaparak kremi sürün.
Bu kullanım şekli ile göz çevresindeki mimik kırışıklığını yok eder ve kremin içinde bulunan vitamin kompleksi E , C ve A cildin doğal yenilenme sürecini güçlendirerek serbest radikallere karşı korur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

RACINE RICH KREM
Zinging içerikli krem E Vitamini içeriği ile kuru ciltlerin kullanımı için uygundur.
RACINE NEMLENDİRİCİ KREM
B5 ve E Vitamini ve zengin içerikli krem , normal ciltlerin kullanımı için uygundur.
RACINE LIGHT KREM
Hafif Jel Krem , cildim nem dengesini sağlar. Panthenol ve phlorogine içerir. Karma / Yağlı ciltler için uygundur. Akneli ciltler kullanabilir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Racine Vücut Yağı
Çok kuru ciltlere zengin içerikli bakım gece kreminin yerini tutar Masaj yağı olarak da kullanılabilir. A vitamini içeriğiyle cilt sıkılaştırmaya yardımcı olur. Vücut çatlaklarında etkilidir.
Racine Temizleme Köpüğü
Derinlemesine temizlik için , hafif köpük her mevsimde mutlaka kullanın A vitamini içeriğiyle gözenek sıkılaşmasında etkilidir.
Racine Tonik
Cadı Fındığı içeren alkolsüz yumuşak tonik
Göz Makyajı Temizleyici
Hassastır lens kullananlar için uygundur. Su ile çıkarılabilen makyaj ürünlerinin temizlenmesi için kullanılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LR Health and Beauty' nin uluslararası sertifikaları ve kurumsal üyelikleri

LR, ürünlerinin kalitesini sürekli olarak denetleyen ve tescil eden bir çok saygın uluslararası sertifika ve üyeliğe sahiptir. Bu sertifika ve uluslararası üyelikler; LR' ın kullandığı ham maddelerin, ürünlerinin üretim aşamasından sizlere ulaşmasına kadar geçen süredeki bütün adımların kalitesini ve uluslararası standartlara uygunluğunu tescil eder. Bütün bunlara ek olarak da Türkiye' de Sağlık Bakanlığı izni ile ürünlerinin satışı yapılmaktadır. Şimdi bu önemli sertifikalara hızlıca bir göz atalım: Eğer bir üründe SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH Kalite İşareti bulunuyorsa, sadece ürünün kendisi değil çok daha fazlası kontrol edilmiş demektir. Geniş kapsamlı kontrol sürecinde ilk önce ham maddeler, ürünün bileşenleri ve tedarikçiler kontrol edilir ve daha sonra üretilen ürün son olarak bir kez daha kontrolden geçer.  Ayrıca: İşaret verildikten sonra da, ürünün, kalite işaretinin alınması için önemli rol oynayan kalitesinin aynı düzeyde olup olmadığı kontrol edil

Aloe Vera Box Set nasıl kullanılır?

LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü  Aloe Vera Box Set ‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde  Aloe Vera Acil Durum Spreyi ,  Aloe Vera Konsantre Jel ,  Aloe Vera Propolis Krem  çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor: 1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır. 3-  Nasırlarda, topuk çatlaklarında : Gece yatmadan önce sprey, konsantre ve propolis sırasıyla nasirli yada çatlak bulunan topuk bölgesine uygulanıp sonra çorap giyilerek yatılır. 4-  Uçuklarda : Propolis krem uçuklu bölgeye sıkça sürülür, özellikle uçuk çıkacağını hissettiğinizde uygularsanız çıkmadan söndürebilirsiniz. 5- Hemoroid : Konsantre jel alüminyum folyo ya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve sonra fitil olarak kullanılı

Cilt lekeleri için önerdiğim LR ürünleri

Bunu 3 ayrı başlık altında inceyelelim:  Güneş lekeleri, sivilce lekeleri, doğum lekeleri . Değerlendirme yaparken gözeteceğimiz en önemli şey sivilce ve sivilceye yatkınlık olacak. Çünkü bir problemi gidereyim derken bir başkasına sebep olmak istemiyoruz. Yani  cilt tipini  dikkate alıyoruz. Tüm cilt tipleri için  Aloe Vera Peeling  VE  ZEITGARD 1 ‘i standart önerebiliriz. Her iki ürün de cildin canlanmasına, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Bunlar dışında kullandığı temizliyici varsa ona devam edebilir. GÜNEŞ LEKELERİ Güneş lekeleri bazen çok kolaylıkla geçebilirken, bazen çok inatçı olabiliyor. Güzellik merkezlerinde yapılan kimyasal peeling, prp gibi işlemler bile bu inatçı lekeler karşısında başarısız olabiliyor. Bu yüzden lekelere kesin çözüm diye ürün satmak benim tercihim değil. Bizim ürünlerimiz kimyasal içeriklerle değil,  doğal içeriklerle  lekeler üzerinde etki ediyor. Bu yüzden leke türü ne olursa olsun 1 aylık bir k