Ana içeriğe atla

LR Health and Beauty' nin uluslararası sertifikaları ve kurumsal üyelikleri

LR, ürünlerinin kalitesini sürekli olarak denetleyen ve tescil eden bir çok saygın uluslararası sertifika ve üyeliğe sahiptir.

Bu sertifika ve uluslararası üyelikler; LR' ın kullandığı ham maddelerin, ürünlerinin üretim aşamasından sizlere ulaşmasına kadar geçen süredeki bütün adımların kalitesini ve uluslararası standartlara uygunluğunu tescil eder. Bütün bunlara ek olarak da Türkiye' de Sağlık Bakanlığı izni ile ürünlerinin satışı yapılmaktadır.

Şimdi bu önemli sertifikalara hızlıca bir göz atalım:

Eğer bir üründe SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH Kalite İşareti bulunuyorsa, sadece ürünün kendisi değil çok daha fazlası kontrol edilmiş demektir. Geniş kapsamlı kontrol sürecinde ilk önce ham maddeler, ürünün bileşenleri ve tedarikçiler kontrol edilir ve daha sonra üretilen ürün son olarak bir kez daha kontrolden geçer. 

Ayrıca: İşaret verildikten sonra da, ürünün, kalite işaretinin alınması için önemli rol oynayan kalitesinin aynı düzeyde olup olmadığı kontrol edilir.

SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH' nin websitesini ziyaret etmek içinburaya tıklayın.


Dermatest


Original DERMATEST®“ işareti, kontrol yöntemlerinin takip edilebilirliğinin ve bununla birlikte tüketici ve üretici güvencesinin teminatıdır. Bu işareti taşıyan ürünler, kontrol edilen ve onaylanan kalitenin verdiği sözü yerine getirir.

Dermatest' in websitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

IASC (International Aloe Science Council)

IASC, Aloe Vera endüstrisinin dünya çapındaki derneğidir ve Aloe Vera’nın teşvik edilmesini desteklemektedir. LR, sahip olduğu 50’yi aşkın kalite işareti ile dünya çapında en çok IASC ödülü alan şirkettir (Son güncelleme: 2011). Aloe Vera Jel ürününde özellikle koruyucu bir üretim yöntemi olan soğuk üretim yöntemi LR’ın bu alanda rakipsiz kılmaktadır.

IASC (International Aloe Science Council)' in websitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

VKE Kozmetik Federasyonu

LR, üyeleri arasında sektörün saygın büyük şirketlerinin de bulunduğu VKE Kozmetik Federasyonu’nda (2011 yılı itibariyle) yer alan tek network şirketidir. 

VKE websitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

BDIH (Sanayi ve Ticaret Şirketleri Federasyonu, Almanya)

LR, Temmuz 2011’den beri de BDIH üyesidir. BDIH (Sanayi ve Ticaret Şirketleri Federasyonu) Almanya'da Organik ürünlere sertifika veren bir kurumdur. BDIH sertifikalı ürün organik kozmetik kriterlerine dünya çapında uygunluk gösteren ürün olarak kabul edilir. Bu kriterler:
 
  • Bitkisel olmalı
  • Sentetik koku ve renklendirici ihtiva etmemeli
  • Petrolden üretilmiş Mineral yağlar içermemeli
  • Polyetilen ,Paraben,Silikon içermemeli
  • Doğayı korumalı


"LR ürünleri sağlıklıdır ve güvenlidir" diye boşuna söylemiyoruz. Bu cümlenin arkasında, yukarıda anlattığımız birçok uluslararası saygın denetleme/onay sertifikaları bulunuyor.

T.C Sağlık Bakanlığı

LR, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Onayı almış, ürünlerinde kimyasal kalıntı dahi bulunmayan TEK KOZMETİK firmasıdır. Sağlık Bakanlığı Onay listesini internette yayımlamadığı için tüm onay işlemleri için Bakanlığın onay/izin birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aloe Vera Box Set nasıl kullanılır?

LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü  Aloe Vera Box Set ‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde  Aloe Vera Acil Durum Spreyi ,  Aloe Vera Konsantre Jel ,  Aloe Vera Propolis Krem  çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor: 1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır. 3-  Nasırlarda, topuk çatlaklarında : Gece yatmadan önce sprey, konsantre ve propolis sırasıyla nasirli yada çatlak bulunan topuk bölgesine uygulanıp sonra çorap giyilerek yatılır. 4-  Uçuklarda : Propolis krem uçuklu bölgeye sıkça sürülür, özellikle uçuk çıkacağını hissettiğinizde uygularsanız çıkmadan söndürebilirsiniz. 5- Hemoroid : Konsantre jel alüminyum folyo ya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve sonra fitil olarak kullanılı

Cilt lekeleri için önerdiğim LR ürünleri

Bunu 3 ayrı başlık altında inceyelelim:  Güneş lekeleri, sivilce lekeleri, doğum lekeleri . Değerlendirme yaparken gözeteceğimiz en önemli şey sivilce ve sivilceye yatkınlık olacak. Çünkü bir problemi gidereyim derken bir başkasına sebep olmak istemiyoruz. Yani  cilt tipini  dikkate alıyoruz. Tüm cilt tipleri için  Aloe Vera Peeling  VE  ZEITGARD 1 ‘i standart önerebiliriz. Her iki ürün de cildin canlanmasına, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Bunlar dışında kullandığı temizliyici varsa ona devam edebilir. GÜNEŞ LEKELERİ Güneş lekeleri bazen çok kolaylıkla geçebilirken, bazen çok inatçı olabiliyor. Güzellik merkezlerinde yapılan kimyasal peeling, prp gibi işlemler bile bu inatçı lekeler karşısında başarısız olabiliyor. Bu yüzden lekelere kesin çözüm diye ürün satmak benim tercihim değil. Bizim ürünlerimiz kimyasal içeriklerle değil,  doğal içeriklerle  lekeler üzerinde etki ediyor. Bu yüzden leke türü ne olursa olsun 1 aylık bir k