Ana içeriğe atla

KADIN PARFÜMLERİ

 LİGHTNİNG COLLECTİON


HAYATIN ESANSLARI
Emma Heming- Willis tarafından sunulan, gerçek Swarovski kristalleri içeren yeni Lightning Collection , hayatın ışıltılı esanslarını tam üç romantik parfüm kompozisyonu ile dile getiriyor. Bu kokuların baştan çıkarıcı benzersiz büyüsü, gerçek Swarovski kristallerinin sınırsız ışıltısı sayesinde vurgulanıyor.

ESSENCE OF MARİNE 

Tıpkı su yüzeyindeki pırıltılı ışık yansımaları gibi – su gibi serin ve ferah





ESSENCE OF ROSE

Çok yönlü duyguların ggöz kamaştırıcı güzellikteki emsali – romantik ve büyüleyici





ESSENCE OF AMBER

Tüm dinamizmi ile saf yaşam enerjisinin canlandırması – sıcak ve çekici




--------------------------------------------------------------------

BRUCE WİLLİS’İN AŞK KANITI “EMMA’YA OLAN AŞKIMIN VERDİĞİ İLHAMLA…”

LOVİNGLY


Bu bir dünya starının oldukça kişisel olan, eşi Emma Heming – Willis aldığı ilhamla ona bir koku hediye etmesinin hikayesidir.
Bu aşkın, bir göstergesi olarak Lovingly ortaya çıkmıştır. Bu benzersiz aşk ilanı kadar tutku ile dolup taşan bir koku.
Beyaz çiçekler ile taze narenciye meyvelerinden oluşan bir buketin nefis kokusu etrafınızı arzunun çekimi ve aşkla saracak.
Sandal ağacı ve misk ise kokuya sıcaklık ve romantizm katıyor. Gerçek AŞK budur !
---------------------------------------------------------------------------------------------

MEU


DOĞAL VE BÜYÜLEYİCİ
Cristina Ferreira‘dan teninize son dokunuş !
Cristina Ferreira, Portekiz’de uzun yıllardır sevilen bir TV yıldızı. Bir eğlence ve şov uzmanı olarak her gün hayranlarını sempatik ve doğal tarzıyla coşturuyor ve büyülüyor.
Onun ilk kokusu MEU (Benim) hayranları için tamamen özel bir hediye. Tatlı ve meyveli bergamot , şık gül , sıcak vanilya ve baştan çıkarıcı silhattan oluşan kompozisyon sayesinde Cristina Ferreira’nın tamamen kendine özgü notasıyla karşı koyamayacağınız, sizi saracak bir koku !

GUİDO MARİA KRETSCHMER


Uluslararası bir moda tasarımcısı olarak Guido Maria Kretschmer yıllardır kadınlar ve erkekler için moda yaratmaya devam ediyor. Öyle bir moda ki, bire bir bu modayı taşıyanları kendisine referans almış bir moda.
Bununla birlikte mükemmel bir dış görünüş için insanın kişiliğini de vurgulayan bir koku vazgeçilmezdir. Kadınlar ve erkekler için kendilerine özgü bir koku koleksiyonu kreasyonundan daha iyisi var mı ?
Tıpkı kendi moda kreasyonları gibi bu iki parfüme de GUİDO çok şey katıyor : Stil dolu şıklık , ayrıntılı düşkünlüğü ve bir nebze uluslararası yetenek. Yarattığı kadın parfümü eşi bulunmaz bir kompozisyona sahiptir.
Tepeden tırnağa tatlı cazibe , zaman üstü zarafetle buluşuyor. Mandalina , gül , ve vanilyadan oluşan bir koku buketi , parfüme baştan çıkarıcı ve sıcak bir karakter kazandırıyor.

KAROLİNA BY KAROLİNA KURKOVA


Saf Hafiflik ve Sürükleyici bir Enerji 
Karolina Kurkova‘ nın ikinci kokusu onun çok yönlü kişiliğini yansıtıyor. Bir güneş gibi Top Modelin çevresini büyüleyici ve ilham verici bir hava ile canlandırıcı bir enerji kaplıyor.
Taze yeşil pembe biber ; gül , zarif menekşe , vanilya , ve sandal ağacı ile karşılaşır. Esansı : Günün ilk güneş ışıkları gibi ilham verici ve hafif çiçeksi bir parfüm.

KAROLİNA KURKOVA


Bir Süper Modelin Büyüsü ve İhtişamı
Yasemin , sümbülteber çiçeği ve sıcak vanilya akorları sizi cezbedecek. Bir parça tatlı bal duyularınızı baştan çıkaracak. İhtişam ve ışıltı bu kokunun karakterini yansıtmakta. 
Eşsiz ve canlı kompozisyonu Karolina‘nın ülkesine duyduğu saygının simgesidir.

HAREM

Dayanılmaz Oryantal




Doğunun dayanılmaz çekiciliği Harem , kendi büyüleyici bir karışım olan meyvemsi mandalina , leziz ve tatlı çikolata karameli ile göstermektedir.
Cezbedici yasemin ve güçlü silhat bu lezzeti tamamlamaktadır.





FEMME NOBLESSE

Klasik ve Baştan Çıkarıcı



Zarif detaylarla büyüleyen bir kadın. Kokusu sıradışı bir karışım olan portakal çiçeği , gül ve vanilya ile stil sahibi ve baştan çıkarıcı bir şekilde kendini göstermektedir.




SENSUAL GRACE

Alımlı ve Cazibe Dolu 

Modern dişiliğin bir yorumu : Sensual Grace gül , sıcak vanilya notaları , amber ve tatlı gurme notalarından oluşan sevimli buket.
Tutku ve hayranlık dolu rüya gibi bir parfüm. Bir parfüm ki bütün duyguları ortaya çıkarır ve kadınsı yönünüzü vurgular.



HEART & SOUL

Nefes Kesici Meyveli 


Heart & Soul kendinden emin kadının sembolü . İlham verici ve tutkulu. Casis , kırmızı erik , gül ve vanilyadan oluşan meyvemsi ve arzu dolu karışım olağanüstü bir çekicilik katar.




ROCKİN’ ROMANCE

İlham Verici Tazelik

Tutkusu ona tüm kapıları açar. Bu koku alışılmadık biçimde taze dokunuşuyla baştan çıkarmaktadır. Narenciye meyvelerinin enerji dolu canlandırıcılığı romantik gül , değerli Ylang- Ylang ve sıcak sedir ağacı bu eşsiz kreasyona anlam katmaktadır.




PSEUDONYM

Hafif ve Anlamlı



Büyüleyici çekingenlik kendine güvenen arzuya dönüşmektedir. Pseudonym esrarengiz feminen bir karışım olan şeftali , şeffaf nilüfer ile baştan çıkaran menekşe ve sandal ağacı ile büyümektedir.






EAU DE BEAUTE



Hayat ve miraç dolu ışık saçan bir koku , Sevimli portakal çiçekleri , yasemin ve amber kadınsı bir çekicilik katar.




EAU DE STYLE







Kendinden emin klasik kadınların kokusu. Yeşil elma , amber ve vanilyadan oluşan zarif kreasyon kararlılığı , stili ve duygusal sıcaklığı açığa çıkarmaktadır.







EAU DE GLAMOUR






Bir nebze sıradışılılığı seven göz alıcı kadınların dayanılmaz kokusu. Yabani ahududu , arap yasemini ve kışkırtıcı silhatın baştan çıkaran kokteyli







BEAUTY QUEEN

Senin Dünyan Senin Podyumun

Dış görünüşün ve kokunla dünyayı fethedebilirsin. Çantanda mutlaka olmalı. Taze meyvemsi mandalina , romantik gül , baştan çıkaran yasemin ve miskin muhteşem karışımı.





CLASSİCS


HAWAİİ

Son yaz aşkına olan bir hatıra. Tarçın , Heliotrop  ve tonka tohumlarından oluşan egzotik bir koku karışımı.

ANTİGUA

Kumların üzerinde masum bir öpücük gibi. Gül , süsen çiçeği , menekşe ve yaseminden bir çiçek senfonisi.

VALENCİA

La Dolce Vita ! Cildinizde Akdeniz havası. Narenciye , çiçeksi notalar ve baştan çıkarıcı misk ile ilham verici.

SANTORİNİ

Gündoğumu gibi duygularınızı hapsedecek bir koku. Frezya , yasemin ve misk sizi büyüleyecek.

MARBELLA

Alımlı bir baştan çıkarış ve lüks. Portakal , gül ve yasemin değerli silhat ile birleşmekte.

LOS ANGELES

Göz kamaştırıcı ve hayat dolu. Siyah frenk üzümü zambak , vanilya ve pembe biber notalarından oluşan canlı bir karışım.

BRİLLİANT LOOK

Göz Kamaştırıcı




Cesur , ilham verici , doğal , romantik – meyvemsi bergamot, portakal çiçeği , yasemin ve büyüleyici silhattan oluşan özel koku karışımı , modern ve kadınsı yaşama duygusunu yakalıyor ve bu duyguyu benzersiz birşekilde heyecan verici ve cazibeli bir gösterişe taşıyor.





AFFAİR LUXE

Karşı Konulmaz 




Baştan çıkarıcı – frezya , portakal çiçeği , gardenya ve silhattan oluşan cazip bir heyecan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LR Health and Beauty' nin uluslararası sertifikaları ve kurumsal üyelikleri

LR, ürünlerinin kalitesini sürekli olarak denetleyen ve tescil eden bir çok saygın uluslararası sertifika ve üyeliğe sahiptir. Bu sertifika ve uluslararası üyelikler; LR' ın kullandığı ham maddelerin, ürünlerinin üretim aşamasından sizlere ulaşmasına kadar geçen süredeki bütün adımların kalitesini ve uluslararası standartlara uygunluğunu tescil eder. Bütün bunlara ek olarak da Türkiye' de Sağlık Bakanlığı izni ile ürünlerinin satışı yapılmaktadır. Şimdi bu önemli sertifikalara hızlıca bir göz atalım: Eğer bir üründe SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH Kalite İşareti bulunuyorsa, sadece ürünün kendisi değil çok daha fazlası kontrol edilmiş demektir. Geniş kapsamlı kontrol sürecinde ilk önce ham maddeler, ürünün bileşenleri ve tedarikçiler kontrol edilir ve daha sonra üretilen ürün son olarak bir kez daha kontrolden geçer.  Ayrıca: İşaret verildikten sonra da, ürünün, kalite işaretinin alınması için önemli rol oynayan kalitesinin aynı düzeyde olup olmadığı kontrol edil

Aloe Vera Box Set nasıl kullanılır?

LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü  Aloe Vera Box Set ‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde  Aloe Vera Acil Durum Spreyi ,  Aloe Vera Konsantre Jel ,  Aloe Vera Propolis Krem  çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor: 1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır. 3-  Nasırlarda, topuk çatlaklarında : Gece yatmadan önce sprey, konsantre ve propolis sırasıyla nasirli yada çatlak bulunan topuk bölgesine uygulanıp sonra çorap giyilerek yatılır. 4-  Uçuklarda : Propolis krem uçuklu bölgeye sıkça sürülür, özellikle uçuk çıkacağını hissettiğinizde uygularsanız çıkmadan söndürebilirsiniz. 5- Hemoroid : Konsantre jel alüminyum folyo ya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve sonra fitil olarak kullanılı

Cilt lekeleri için önerdiğim LR ürünleri

Bunu 3 ayrı başlık altında inceyelelim:  Güneş lekeleri, sivilce lekeleri, doğum lekeleri . Değerlendirme yaparken gözeteceğimiz en önemli şey sivilce ve sivilceye yatkınlık olacak. Çünkü bir problemi gidereyim derken bir başkasına sebep olmak istemiyoruz. Yani  cilt tipini  dikkate alıyoruz. Tüm cilt tipleri için  Aloe Vera Peeling  VE  ZEITGARD 1 ‘i standart önerebiliriz. Her iki ürün de cildin canlanmasına, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Bunlar dışında kullandığı temizliyici varsa ona devam edebilir. GÜNEŞ LEKELERİ Güneş lekeleri bazen çok kolaylıkla geçebilirken, bazen çok inatçı olabiliyor. Güzellik merkezlerinde yapılan kimyasal peeling, prp gibi işlemler bile bu inatçı lekeler karşısında başarısız olabiliyor. Bu yüzden lekelere kesin çözüm diye ürün satmak benim tercihim değil. Bizim ürünlerimiz kimyasal içeriklerle değil,  doğal içeriklerle  lekeler üzerinde etki ediyor. Bu yüzden leke türü ne olursa olsun 1 aylık bir k