Ana içeriğe atla

VÜCUT BAKIMI

RACINE FAMILY CARE ( TÜM AİLEYE HASSAS BAKIM )

1- Banyo Kremi
Tüm ailenize şımartan bir banyo keyfi sunar.
2-Vücut Losyonu
Hafif dokusu cilt tarafından hemen emilir ve cildi ipek gibi yumuşacık yapar.
3-Duş Kremi
Vücudu özellikle hassas bir şekilde temizler ve cildi besler.
4-Şampuan
Saçlarınızın taranmasını kolaylaştırır , parlak ve yumuşaklık katar.

ALGETICS

Ayaklarınız İçin Wellness Programı

1-ALGETICS AYAK VE BACAK JELİ

Laminarla Yosunu ve yumuşak serinletici boncuklar içerir. Yorgun ve yıpranmış Ayakları serinletir.
Koku giderici etkiye sahiptir.

2-ALGETICS AYAK KREMİ

Yorgun ve yıpranmış ayakları serinletir , besler ve yeniler. Nasır oluşumunu azaltır.

3-ALGETICS AYAK PEELİNGİ

Laminaria ve irlanda yosunu içerir. Ölü deriyi hassas bir şekilde alır. Kuru ve yıpranmış ciltlere önerilir.
Deniz Yosunlarının Kuvveti
  • Laminaria Digitata ( esmer yosunlar )
İyot kaynağıdır. Dolaylı olarak yağ atımını düzenler ve böylelikle de vücudun yağ dengesi üzerinde etkilidir. Oluşturduğu film tabakası sayesinde koruyucu ve nemlendirici özelliklere sahiptir.
  • Palmaria Palmata ( kızıl yosunlar )
Hücrelerdeki mikro sirkülasyonu , besleyici maddelerin emilimini ve yakılan ürünlerin vücuttan atılımını destekler.
  • Chlorella Vulgaris ( yeşil yosunlar )
İçeriğindeki çeşitli amino asitlerin yaptığı nemlendirici etki sayesinde cildi nemli tutan bir özelliği vardır. ( Firming & Redensifying etkisi ) ve Anti-Age özellikli etken maddesi cildin kendisine özgü kolajen sentezini canlandırır.

ALGETICS

ANTİ- SELÜLİT VE GERGİN BİR CİLT İÇİN BAKIM UZMANI


1-Yosun Duş Peelingi
Bu ürün laminaria ve Haptophyta içerir. Peelingi haftada 2-3 kez uygulayın. Bu ürün cildinizi bundan sonraki yosun programınıza hazırlayacaktır.
Öğütülmüş Haptophyta yosunları cildin ölü pulcukları ve kirleri söker , pürüzlü cildi yumuşatır ve düzleştirir. İri gözenekler böylelikle temizlenir ve arınır.
Dairesel hareketlerle dirseklerinize , dizlerinize ve nasırlaşmış bölgelere hafifçe bastırmak suretiyle masaj yaparak uygulayın. Ardından güzel bir duş alın.
2- Yosun Vücur Kontür Jeli
Hergün kullanın. Gergin ve sıkı bir cilt için destek olacaktır. İçeriğindeki özel Laminaria ekstresi sorunlu bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı olur.
Vücut kontür jeli cildiniz için sıkılaşma programını destekler ve cilde ferahlık verir.
3- Yosun Vücut Kremi
En etkili sonucu günde 2 kez kullandığınızda alırsınız. Duştan veya banyodan sonra vücut kremini dairesel hareketlerle yukarıdan aşağıya doğru bütün vücudunuza masaj yaparak uygulayın.
Bu krem içerik açısından çok zengindir ve özellikle de kuru ciltler için uygun olduğu gibi vücudunuzun sıkılaşmasına düzenli bir şekilde destek olmak içinde uygundur.
Laminaria ve Chlorella yosunlarında oluşan benzersiz kokteyl hücrelerdeki fazla yağların yakılmasına yardımcı olur. Cildinizin yapısı kendisini daha iyi gösterir.
Carnitin ve kafein sıkılaşma etkisini güçlendirir ve böylelikle de cildiniz yumuşak ve düz bir görünüm kazanır. Duştan sonra bütün vücudunuza sürün ve üst kollarınız , dekolte , göğüs ve kalça kısımlarına özellikle uygulayın.
Vücut kontür jeli hafiftir ve hızla nüfus eder . Buna karşılık vücut kremi içerik açısından zengindir ve kuru ciltlere sürülmesi keyif verir.
İki ürünü de uygulayın ;  Vücut kontür jelini sabahları , zengin içerikli vücut kremini ise akşam kullanabilirsiniz.
Araştırma sonucu kullananların ;
  • %60 ‘ı cildin gerginleştiğini söylemektedir.
  • %85’i arkadaşlarına tavsiye edebileceğini söylemektedir.
  • %40’ı selülit görünümünün azaldığını söylemektedir.
  • %40’ı cilt üzerindeki çukurların azaldığını söylemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LR Health and Beauty' nin uluslararası sertifikaları ve kurumsal üyelikleri

LR, ürünlerinin kalitesini sürekli olarak denetleyen ve tescil eden bir çok saygın uluslararası sertifika ve üyeliğe sahiptir. Bu sertifika ve uluslararası üyelikler; LR' ın kullandığı ham maddelerin, ürünlerinin üretim aşamasından sizlere ulaşmasına kadar geçen süredeki bütün adımların kalitesini ve uluslararası standartlara uygunluğunu tescil eder. Bütün bunlara ek olarak da Türkiye' de Sağlık Bakanlığı izni ile ürünlerinin satışı yapılmaktadır. Şimdi bu önemli sertifikalara hızlıca bir göz atalım: Eğer bir üründe SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH Kalite İşareti bulunuyorsa, sadece ürünün kendisi değil çok daha fazlası kontrol edilmiş demektir. Geniş kapsamlı kontrol sürecinde ilk önce ham maddeler, ürünün bileşenleri ve tedarikçiler kontrol edilir ve daha sonra üretilen ürün son olarak bir kez daha kontrolden geçer.  Ayrıca: İşaret verildikten sonra da, ürünün, kalite işaretinin alınması için önemli rol oynayan kalitesinin aynı düzeyde olup olmadığı kontrol edil

Aloe Vera Box Set nasıl kullanılır?

LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü  Aloe Vera Box Set ‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde  Aloe Vera Acil Durum Spreyi ,  Aloe Vera Konsantre Jel ,  Aloe Vera Propolis Krem  çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor: 1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır. 3-  Nasırlarda, topuk çatlaklarında : Gece yatmadan önce sprey, konsantre ve propolis sırasıyla nasirli yada çatlak bulunan topuk bölgesine uygulanıp sonra çorap giyilerek yatılır. 4-  Uçuklarda : Propolis krem uçuklu bölgeye sıkça sürülür, özellikle uçuk çıkacağını hissettiğinizde uygularsanız çıkmadan söndürebilirsiniz. 5- Hemoroid : Konsantre jel alüminyum folyo ya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve sonra fitil olarak kullanılı

Cilt lekeleri için önerdiğim LR ürünleri

Bunu 3 ayrı başlık altında inceyelelim:  Güneş lekeleri, sivilce lekeleri, doğum lekeleri . Değerlendirme yaparken gözeteceğimiz en önemli şey sivilce ve sivilceye yatkınlık olacak. Çünkü bir problemi gidereyim derken bir başkasına sebep olmak istemiyoruz. Yani  cilt tipini  dikkate alıyoruz. Tüm cilt tipleri için  Aloe Vera Peeling  VE  ZEITGARD 1 ‘i standart önerebiliriz. Her iki ürün de cildin canlanmasına, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Bunlar dışında kullandığı temizliyici varsa ona devam edebilir. GÜNEŞ LEKELERİ Güneş lekeleri bazen çok kolaylıkla geçebilirken, bazen çok inatçı olabiliyor. Güzellik merkezlerinde yapılan kimyasal peeling, prp gibi işlemler bile bu inatçı lekeler karşısında başarısız olabiliyor. Bu yüzden lekelere kesin çözüm diye ürün satmak benim tercihim değil. Bizim ürünlerimiz kimyasal içeriklerle değil,  doğal içeriklerle  lekeler üzerinde etki ediyor. Bu yüzden leke türü ne olursa olsun 1 aylık bir k